Csodálatos nyaklánc 2990 Ft helyett most CSAK 299 Ft-ért!
Az egyik legkedveltebb nyakláncunk.
Ami nem is csoda, hiszen ez egy különleges nyaklánc. Visszafogott, elegáns, mégis sugárzó személyisége van. Hasított műbőr szíjain arany és ezüst színű gyöngyeivel igazán kifinomult hatást kelt viselőjén.
Praktikus nyaklánc a mindennapokban.
Mágneses kapcsának köszönhetően könnyen fel- és levehető, valamint biztonságosan lehet viselni. Hasított műbőr szíja tartós és erős, így nem kell attól félned, hogy elszakad, vagy rongálódik.
Arany és ezüst egy nyakláncon.
Általában döntenünk kell: arany vs ezüst. Ezen a nyakláncon viszont gyönyörűen él együtt mindkét irány, kiemelve egymás erősségeit. Sőt, ezüst gyöngyein megcsillanó kövei még különlegesebbé varázsolják az összhatást.
Angelica most 2990 Ft helyett
299 Ft-ért a Tied lehet!

!!! LIMITÁLT KÉSZLET - csak 20 darab ezen az áron !!!

Angelica többé nem lesz kapható nálunk, pláne ezen az áron. Ha ezt a lehetőséget nem használod ki, akkor nem csak egy gyönyörű nyakláncnak nem leszel tulajdonosa, de kihagysz egy bomba ajánlatot is, amit máshol nem fogsz megtalálni.
Ajándéknak is tökéletes!
Készülsz a Karácsonyra? Netán ajándéknak szánnád? Akkor van egy extra ajánlatunk! Mit szólnál, ha a nyakláncot egy ajándék díszdobozban küldenénk Neked? Így nem kell bajlódnod a csomagolással, ajándékozottad pedig garantáltan el fog ájulni, amikor kinyitja a dobozt.
Tedd most a kosaradba és használd ki az akciót!

Így a Tied lesz:

  • Angelica nyakláncunk 2990 Ft helyett 299 Ft-ért
  • Egy kedves ajándék díszdoboz
  • EGY PLUSZ MEGLEPETÉS, amit a nyaklánccal együtt küldünk!