Csodálatos nyaklánc 2990 Ft helyett most CSAK 299 Ft-ért!
Az egyik legkedveltebb nyakláncunk.
Ami nem is csoda, hiszen ez egy különleges nyaklánc. Visszafogott, elegáns, mégis sugárzó személyisége van. Gyöngyökkel díszített ezüst láncai és rózsás medálja finom, mégis karakteres nyaklánccá varázsolják.
Imádnivalóan kifinomult.
Csillogó gyöngyei egy ellenállhatatlan romantikus fátyolba bújtatják viselőjét, medálján az apró rózsa pedig tökéletesíti ezt a képet. Kötelező kellék egy meghitt vacsora alkalmával.
Arany és ezüst egy nyakláncon.
Általában döntenünk kell: arany vs ezüst. Ezen a nyakláncon viszont gyönyörűen él együtt mindkét irány, kiemelve egymás erősségeit. Ezt a nyakláncot hordva bátran hódolhatsz mind az arany, mind az ezüst imádatodnak.
Rianzio nyakláncunk most 2990 Ft helyett
299 Ft-ért a Tied lehet!

!!! LIMITÁLT KÉSZLET - csak 20 darab ezen az áron !!!

Rianzio többé nem lesz kapható nálunk, pláne ezen az áron. Ha ezt a lehetőséget nem használod ki, akkor nem csak egy gyönyörű nyakláncnak nem leszel tulajdonosa, de kihagysz egy bomba ajánlatot is, amit máshol nem fogsz megtalálni.
Ajándéknak is tökéletes!
Készülsz a Karácsonyra? Netán ajándéknak szánnád? Akkor van egy extra ajánlatunk! Mit szólnál, ha a nyakláncot egy ajándék díszdobozban küldenénk Neked? Így nem kell bajlódnod a csomagolással, ajándékozottad pedig garantáltan el fog ájulni, amikor kinyitja a dobozt.
Tedd most a kosaradba és használd ki az akciót!

Így a Tied lesz:

  • Rianzio nyakláncunk 2990 Ft helyett 299 Ft-ért
  • Egy kedves ajándék díszdoboz
  • EGY PLUSZ MEGLEPETÉS, amit a nyaklánccal együtt küldünk!