Az első ékszeredet

FÉLÁRON adjuk

csatlakozz hozzánk most!

CSATLAKOZOM

Jól látom? FÉLÁRON???

Igen, jól látod! Ha most regisztrálsz oldalunkra, tagja leszel annak a közösségnek, amit mi úgy hívunk: Bling Klub! Ez egy különleges klub, ami lehetővé teszi, hogy hatalmas kedvezményekkel szerezd be legújabb ékszereidet! Ki ne szeretne olcsóbban vásárolni?!

HOgyan működik a bling klub?

Regisztrálj most

Csatlakozz most hozzánk 100% INGYEN. Nem kell fizetned a regisztrációért és csupán 1 percedbe kerül.

Gyűjtsd a pontokat

Rengeteg opciód van pontokat gyűjteni, akár VÁSÁRLÁS NÉLKÜL. Meg fogsz lepődni, milyen könnyen és gyorsan gyűlnek majd! 

Váltsd be

Könnyen és kényelmesen beválthatod a pontjaidat kupon kódokra és sokkal olcsóbban juthatsz hozzá kedvenc ékszereidhez.

milyen előnyökkel jár a klubtagság?

Mindig olcsóbb

MINDEN vásárlásod során olcsóbban juthatsz hozzá kedvenc ékszereidhez, míg ha nem vagy Klubtag, teljes árat fizetnél.

Exkluzív kedvezmények

Ha Klubtag vagy, hozzá fogsz férni olyan akciókhoz is, amit másokkal nem osztunk meg. Mi ezzel háláljuk meg, hogy közénk tartozol.

Akció, amikor Te akarod

Te döntöd el, mikor és mire váltod be a pontjaidat, így nem csak akkor vásárolhatsz kedvezménnyel, amikor épp leárazást tartunk.

hogyan kapom az első ékszert FÉLÁRON?

Örülök, hogy megkérdezted! Ha most azonnal regisztrálsz, megajándékozunk egy 50%-os kuponnal, amit azonnal fel tudsz használni vásárlásod során! Innentől nincs más dolgod, mint kiválasztani egy (vagy akár több) Neked tetsző ékszert, beírni a kupon kódot a pénztárnál és már a Tied is, 50% kedvezménnyel!

melyik ékszert szeretnéd 50% kedvezménnyel megszerezni?

Többszáz másik közül is választhatsz! Nincs minimum rendelés, vagy bármi egyéb megkötés. Válaszd ki a Neked tetsző ékszert és vidd el FÉLÁRON!

miért jó nekem, ha klubtag vagyok?

Klubtagként folyamatosan gyűjtheted a pontjaidat különböző tevékenységekkel. Nagyon könnyen és gyorsan tudsz nálunk pontokat gyűjteni, ellentétben más pontgyűjtő akciókkal. Például azt is pontokkal jutalmazzuk, ha hírünket viszed barátaid körében, vagy ha követsz minket Instagramon. Ami nekünk jó, azt Neked is azzá tesszük.

Természetesen pontokat kapsz vásárlásaid után is, a rendelésed végösszege alapján. Ez talán ismerős lehet máshonnan is. Nálunk viszont megtalálsz olyat is, amit máshol biztosan nem: minél többször, vagy nagyobb értékben vásárolsz tőlünk, annál nagyobb kedvezményeket kapsz.

Például ha vásárolsz 10.000 Ft értékben, akkor nem csak az összeg után járó pontokat írjuk jóvá az egyenlegeden, de ezen felül megajándékozunk extra pontokkal, ami a következő vásárlásod során 4000 Ft kedvezményt jelent Neked összesen.

Csatlakozz most és meglátod, milyen könnyen gyűlnek a pontjaid!

mit mondanak mások a bling ékszerről?

Rendeltem tőlük többször is és nagyon meg voltam elégedve a termékekkel és a kínálattal is, illetve a szállítással is. Színvonalas, szép ékszerek.

Balogh Beatrix

Mindig öröm számomra a Bling Ékszer gyöngyszemei között böngészni - és még nagyobb öröm az, amikor megérkezik hozzám, amit kiválasztottam. Fiatalos, elegás és egyedi.

Orosz Boglárka

Nagyon meg voltam elégedve az ékszerek minőségével és a webshop vezetője is igen figyelmes a vásárlókkal szemben! Külön tetszett, hogy minden ékszerhez külön ajándékdobozt kaptam! :)

Nagy Betty

csatlakozz most hozzánk és legyél te is bling klubtag!